Onnistunut toiminta on monimutkaisen yksinkertaistamista

Minä ja me – uuden ajan metsäjohtamisen työkirja julkistettiin tänään 17.11. Finlandia-talolla Metsähyvinvoinnin tapahtumassa. Työkirjan takakannessa todetaan, että onnistunut toiminta on monimutkaisen yksinkertaistamista. Uuden ajan johtamisen yksinkertaistamista työkirjaksi johti Marja Viluksela ja rahoitti Metsämiesten Säätiö. Minäkin sain ilokseni olla mukana tässä mielekkäässä työssä.

Kirjaa siteeraten:

Elämme aina jonkin murroksen keskellä ja vanhat toimintatavat ovat aina väistymässä. Olemme jatkuvalla matkalla. Murros haastaa meitä uudistumaan nyt voimakkaammin kuin vuosikymmeniin, ja tulevaisuudessa ehkä vieläkin enemmän.

Murros ja muutos vaativat meitä etsimään viitteitä uudesta ajasta ja uusista mahdollisuuksista – ja samalla kiinnittämään huomiota eri asioihin kuin ennen. Työkirja tarjoaa apua pysähtyä huomioimaan ja edistämään johtamiseen ja verkostoissa toimimiseen liittyviä asioita ja ilmiöitä tietoisesti, motivoituneen, ketterän ja oppivan ihmisen toiminnan näkökulmasta.

Uudet näköalat, ihmisiin ja ihmisyyteen huomion kiinnittäminen johtamisessa auttaa pääsemään helpommalla. Onnistunut ja uudistumiskykyinen arjen toiminta hyödyttää kaikkia: minua, meitä, verkostoa ja asiakkaita.

Mikäli työkirja ja sen tarjoamat mahdollisuudet kiinnostavat niin vastaamme Marjan kanssa mielellämme kysymyksiin.

Tuija Tähtinen
040 5233 223

Marja Viluksela
050 5294 294