Yhteistyössä

Tuija Tähtinen

on luova fasilitoimisen, valmentamisen ja viestinnän ammattilainen sekä Valmennuksen Vireen perustaja.
Tuijalla on yli 25 vuoden kokemus yritysten viestinnän strategisesta kehittämisestä, yrittäjyydestä ja asiantuntija-organisaation johtamisesta ja kehittämisestä. Taito löytää olennainen ja kiteyttää se. Tuijan intohimo kohdistuu erityisesti ihmismielen mahdollisuuksiin ja yhdessä luomisen voimaan.

Tähtitytön tarinasta voit halutessasi lukea lisää.

Puh. 040 5233223

Marja Viluksela

Marja on kokenut työelämän asiantuntija, organisaatiovalmentaja ja ennakoija – loistava yhteistyökumppani työelämän muutoksen ja tulevaisuuden hahmottamiseen.

” Kokonaisuuksien näkeminen ja yhteisen osaamisen ja ymmärryksen rakentaminen vievät meitä eteenpäin, kestävästi ja tuottavasti.” Marja kiteyttää näkemystään.

Puh. 050 529 4294

marja(ät)ajatuspari.fi

Marjan kanssa olemme työskennelleet jo vuosia metsäalan työkulttuurin muutokseen tähtäävässä Metsähyvinvointi ohjelmassa. Ohjelman tuloksena on syntynyt mm. Metsäalan Johtamisakatemia ja ”MINÄ ja ME – uudenajan metsäjohtaminen” työkirja.

Johanna Muuraiskangas

Johannan osaamisen ydin on johtamisen ja työelämän ihmissuhdetaitojen valmennuksessa sekä viestinnän kehittämisessä. Hän uskoo, että todellinen menestys yrityksen ja yksilön elämässä syntyy hyvästä itsetuntemuksesta, erilaisuuden ymmärtämisestä sekä kohtaamisen taidoista.

Johannan työpolulta löytyy neljännesvuosisata työtä työyhteisöviestinnän parissa, satoja koulutus- ja valmennuspäiviä sekä lukematon määrä yksilövalmennuksia. Ammattiosaamisen ja työkokemuksen lisäksi hän käyttää työssään Enneagrammi-, NLP-, ReTeaming- sekä DISC-menetelmiä.

Naisten menestyminen johtamistyössä sekä elämässä on kiinnostanut ja innostanut Johannaa jo yli vuosikymmenen. Hän on kirjoittanut naisen elämänvaiheista myös kaksi kirjaa WSOY:lle.

Puh. 040 5500 017

johanna.muuraiskangas(ät)valmennushelmi.fi

Johtajuuden Leipomo ja siitä johdetut yrityskohtaiset sovellukset ovat  yhteistyömme ydin.

valmentajabotti

Valmentajabotti

Valmentajabotit ovat kehittämisen ja oppimisen käteviä pikkuapulaisia. Niiden avulla voi pitää asioita elävinä, auttaa reflektoimaan, ohjata ajattelun kehittämistä ja seurata ajatuksia sekä edistymistä.

Taustalla ovat mm. itseohjautuvuuden ja toimijuuden teoriat, konstruktivistinen oppimisteoria, aivotutkimuksen havaintoja, psykologisen turvallisuuden, valmentamisen ja pelillisyyden näkökulmia sekä monia muita.