Yhteistyössä

Tuija Tähtinen

on luova fasilitoimisen, valmentamisen ja viestinnän ammattilainen sekä Valmennuksen Vireen perustaja.
Tuijalla on yli 25 vuoden kokemus yritysten viestinnän strategisesta kehittämisestä, yrittäjyydestä ja asiantuntija-organisaation johtamisesta ja kehittämisestä. Taito löytää olennainen ja kiteyttää se. Tuijan intohimo kohdistuu erityisesti ihmismielen mahdollisuuksiin ja yhdessä luomisen voimaan.

Tähtitytön tarinasta voit halutessasi lukea lisää.

Puh. 040 5233223

Ilmo Kolehmainen

on kokenut muutosjohtamisen ammattilainen
Ilmolla on yli 20 vuoden johtajakokemus sekä operatiivisessa että hallitustyöskentelyssä. Hän on hyvä tunnistamaan menestyksen pullonkaulat ja näkemään ratkaisuvaihtoehtoja. Liiketoiminnan johtamisen ja saneeraamisen lisäksi Ilmolla on kokemusta noin 20 yhtiössä ja yhteisössä hallituksen puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Hän on testannut  siipiään myös start up yrittäjänä ja uuden liiketoiminta-alan rakentajana. Ilmo  osaa saada ihmisistä parhaan esiin onhan hän sekä NLP Trainer että Certified Business Coach.

Kun otat Ilmon kumppaniksi käytössäsi on ihmisten potentiaalin tunnistavaa modernia näkemystä ja laaja-alaista kokemusta.

Blogi

Puh. 040 5552380

ilmo.kolehmainen(ät)gmail.com

Yhteistyömme syntytarinan voit lukea täältä.

Johanna Muuraiskangas

Johannan osaamisen ydin on johtamisen ja työelämän ihmissuhdetaitojen valmennuksessa sekä viestinnän kehittämisessä. Hän uskoo, että todellinen menestys yrityksen ja yksilön elämässä syntyy hyvästä itsetuntemuksesta, erilaisuuden ymmärtämisestä sekä kohtaamisen taidoista.

Johannan työpolulta löytyy neljännesvuosisata työtä työyhteisöviestinnän parissa, satoja koulutus- ja valmennuspäiviä sekä lukematon määrä yksilövalmennuksia. Ammattiosaamisen ja työkokemuksen lisäksi hän käyttää työssään Enneagrammi-, NLP-, ReTeaming- sekä DISC-menetelmiä.

Naisten menestyminen johtamistyössä sekä elämässä on kiinnostanut ja innostanut Johannaa jo yli vuosikymmenen. Hän on kirjoittanut naisen elämänvaiheista myös kaksi kirjaa WSOY:lle.

Puh. 040 5500 017

johanna.muuraiskangas(ät)valmennushelmi.fi

Johtajuuden Leipomo ja siitä johdetut yrityskohtaiset sovellukset ovat  yhteistyömme ydin.

Marja Viluksela

Marja on kokenut työelämän asiantuntija, organisaatiovalmentaja ja ennakoija – loistava yhteistyökumppani työelämän muutoksen ja tulevaisuuden hahmottamiseen.

” Kokonaisuuksien näkeminen ja yhteisen osaamisen ja ymmärryksen rakentaminen vievät meitä eteenpäin, kestävästi ja tuottavasti.” Marja kiteyttää näkemystään.

Puh. 050 529 4294

marja(ät)ajatuspari.fi

Marjan kanssa olemme työskennelleet jo vuosia metsäalan työkulttuurin muutokseen tähtäävässä Metsähyvinvointi ohjelmassa. Ohjelman tuloksena on syntynyt mm. Metsäalan Johtamisakatemia ja ”MINÄ ja ME – uudenajan metsäjohtaminen” työkirja.

Eila Valtanen

Senior Advisor MH, eMBA Eila Valtanen on työskennellyt mm. Kainuun metsäkeskuksen johtajana ja Kuhmon kaupunginjohtajana.  Kehittämisen pesä Woodpolis rakennettiin Eilan aloitteesta ja se on ollut osana Kainuulaista puurakentamisen menestystarinaa.

Strategioiden rakentaminen on Eilan osaamisen ydintä. Eila on loistava tilaisuuksien vetäjä ja fasilitaattori – myös saksaksi ja englanniksi. Sydäntä lähellä ovat ilo, armo, kokonaisuuksien hahmottaminen, ihmisiä kunnioittava johtaminen, pohjoisen Suomen arktiset vahvuudet, julkiset palvelut ja metsä- ja puuklusteri, kirjallisuus ja musiikki.

Puh. 0400 569 716

lentualta[ät)gmail.com

Jussi Rajala

Jussi on erikoistunut yrityskulttuurianalyysiin ja ohjelmiin sekä tuloksellisuuden ja suorituksen johtamiseen.

”Vahva ja omintakeinen yrityskulttuuri ei synny sattumanvaraisesti. Se on tietoinen valinta, jonka kautta yritystä johdetaan ja joka mahdollistaa yrityksen strategian toteutumisen ja asiakasmenestyksen.” Jussi toteaa.

Kokemuspohjaa toteamukselle on. Jussi on työuransa aikana saanut olla johtamassa monenlaisia asiantuntijaorganisaatioita vaativissa muutostilanteissa, jotka ovat edellyttäneet kykyä viedä muutokset läpi tehokkaasti ja tuloksellisesti. Yli 15 vuotta vakuutusalan johtotehtävissä ja yli 10 vuotta metsäalalla ovat antaneet vahvan näkemyksen ja kokemuksen erityisesti palveluliiketoiminnan kehittämisestä, projektin johtamisesta, riskien hallinnasta ja tuloksellisuuden parantamisesta.

Puh. 40 779 6461

jussi.rajala(ät)delficon.fi