Yhdessä ihmettelyllä eteenpäin

Olen tehnyt pääosan urastani viestinnän, brändinrakentamisen ja valmennuksen parissa. Oppiminen ja utelias ihmisyyden ilmiöiden tutkiminen on intohimoni.

Valmennuksen työmaille minut toi vahva halu elää täydesti omaa elämää – myös työelämää sekä halu jakaa oman oppimisen tuloksia.

Toinen minulle tärkeä asia on uskoni ihmisiin – meissä on paljon enemmän mahdollisuuksia ja voimavaroja kuin mitä tavallisesti käytämme. Ja yhdessä olemme moninkertaisesti osaavia ja kekseliäitä.

Ihmisen mieli on se paikka missä ovat tämän ajan kultakentät ja öljylähteet.

Parhaat keinot niiden käyttöönottoon ovat avoin mieli ja sydän. Tuloksekkaimmat ryhmät ovat niitä, jotka kykenevät luomaan psykologista turvallisuutta. Siis tilaa, jossa on mahdollisuus olla tietämätön ja vajavainen. Yhteinen ihmettely tuottaa uusia ajatuksia ja toimintaa sekä tehokasta yhteistä oppimista.

Tätä kannattaa harjoitella työasioilla. Oli kyse sitten strategian rakentamisesta tai toimintatapojen kehittämisestä. Kun tunnistamme oman erityislaatumme yksilöinä ja ryhminä löydämme kilpailuetumme.  Kun olemme riittävän rohkeita, saamme hyödynnettyä sen.

Yhdessä ihmettelemällä ja toisiamme vahvistamalla rakennamme hyvää tulevaisuutta!